Accented orb Super Dulce

Super Dulce

Zoet met een twist

Vaak wordt gezegd dat "bakken net wetenschap is" en dat er nauwkeurigheid vereist is voor de beste, lichtste, sappigste en krokantste baksels. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor experimenteren. Nieuwe smaakkeuzes en combinaties zijn altijd mogelijk. Ik hou ervan om zoet en hartig te combineren en probeer altijd smakelijke en soms ongebruikelijke combinaties te maken.

Sweet with a twist

Gebaseerd op planten

Desserts met alleen plant-gebaseerde ingredienten is meer dan een trend, er zitten veel voordelen aan. Vanwege de lagere hoveelheid vetten is het beter voor je hart en verlaagd het de kans op diabetes. Het is ook beter voor het milieu, en voorkomt onnodig lijden van dieren. Ik heb een passie voor het "veganizeren" van desserts om iedereen te laten zien dat smaken hieronder niet hoeven te lijden!

Plant-based

Je kan smakelijke en gezonde zoetigheden bestellen door vrijblijvend contact op te nemen.

Hier zijn wat voorbeelden van wat ik maak, maar twijfel niet om contact op te nemen en te discussiëren wat ik kan doen voor jouw activiteit, themafeest, baby shower of dat midden-in-de-week zoetekauw-moment.

Bekijk ook mijn Instagram op #SuperDulce.

What mensen zeggen

N
Nico

"De laatste keer maakte Gabi een heerlijke vegan cake, zonder kunstmatige suikers, welke ook nog eens heerlijk smaakte! We waren bang dat de kinderen deze niet zouden lusten, maar ze kregen er maar geen genoeg van!"