Accented orb Kookstudio

Tasty and delicious courses

Thuis eten?

Heb je een groep van 6 of meer mensen met wie je van een smakelijk, gezond en verrassend diner wil genieten? Je kan een volledig 3- tot 5-gangen-diner bestellen en ik breng het bij je thuis! Samen maken we het menu, en passen we dit aan aan je specifieke wensen of eisen (vegan, gluten-vrij, lactosevrij, etc.).

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en prijzen? Neem vrijblijvend contact op!

Guest cooking

Uit eten?

Ik treed soms op als "Gastkok" op verschillende lokaties in Eindhoven, steeds met een compleet nieuw menu (en thema). Ik streef naar de gezondste kookstijlen, zonder in te boeten op smaken.

Bekijk de menu's van mijn avonden bij het Cruydenhuisch of bij de Food Gallery waar groenten de hoofdrol hadden. Kijk ook op mijn Facebook pagina voor berichtgeving over mijn toekomstige evenementen.

Cooking on location

Speciale diners?

In mijn cultuur is voedsel een erg belangrijk onderdeel van elke speciale gelegenheid. Ik hou van eten dat verrast en ik streef naar eten wat er fantastisch uitziet. Dat is waarom ik geloof in het koken op lokatie, waar men kan zien hoe hun eten gemaakt word, en waar ikzelf zie hoe mensen van mijn kleurrijke en smakelijke gerechten genieten.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw evenement kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Wat mensen zeggen

N
Nico

"Wanneer we gasten hebben is het altijd moeilijk om iets te koken wat iedereen lekker vindt: Kip, vegan, laag in suikers...Gabi is onze heldin! We vertellen haar wat we nodig hebben en ze altijd in staat om iets te maken wat niet alleen lekker, maar geweldig is! We hadden niet verwacht dat vegan eten zo smakelijk kan zijn! Vaak als we uit eten gaan is het vegan eten een "gemiddeld" gerecht. Naast dat bestelden we ook soep, lasagne en andere hoofdgerechten; allemaal waren fantastisch; mooie combinaties en smaken, iedereen had ervan genoten!

Als een gezin met een kleine hebben we niet veel tijd. We zijn erg blij dat Gabi het eten thuis kan bezorgen en ze heeft nauwkeurige instructies over hoe het eten het best gepresenteerd kan worden!

Gabi is een geheime bron van lekker eten en we bestellen zeker nog een keer!"